søndag den 23. januar 2011

Hjemme igen på en søndag morgen i Januar!-Satte mig ind i min bil fredag eftermiddag og tændte for radioen midt i b stykket på min nye single "Spirit of Vignelaure". Tænkte på hvor godt de har mixet den sang og kørte glad ind mod byen. Det er noget særligt over at høre det arbejde man har været så opslugt af, strømme ud af radioen den første gang.

Madsen talte rigtig godt om producer Charlie Sexton og spillede derefter en sang fra hans eget album "Under the wishing tree" - for derefter at spille min Dylan yndlingssang "Every grain of sand". En dejlig fredag! Tak til Madsen!

Har endelig fået lyttet lidt til vennernes albums fra Austin. Matt the Electrician er i gang med nyt album, som jeg håber jeg kan spille for jer før koncerterne i April. I mellemtiden har han udgivet et livealbum fra vel nok Austins mindste spillested "The Flipnotics" som gir et godt billede af hvor fremragende en performer han er. Kevin Welchs´ album "A Patch of Blue Sky" har også lige været forbi min afspiller igen. Ikke kun fordi det er et af de stærkeste albums fra min gamle ven, men også fordi jeg lige måtte lytte lidt til Bukka Allen, der spiller piano og orgel på det album. Bukka er søn af den gamle multikunstner og sangskriver Terry Allen og gift med Sally der synger på mit album. Bukkas egne soloalbums er i den grad også værd at lytte til.

Ellers står den på øvning med mit nye band fuld af go energi, men så sandelig også intens øvning med min sidekammerat The Cobra Falcon, som Michael blev døbt i studiet efter en hel speciel dans der blev udført efter et mix en sen nat! Michael gav mig Mathilde Falchs første indspilninger som i den grad lover godt for hende fremover!
Lige nu sidder min goe ven i sin bil på vej mod Århus og øvning med mig på en højhellig søndag.

Jeg må hellere komme afsted ind mod byen og øvelokalet, så der kan stå et rundstykke og en kop kaffe klar, når han når frem. Vi glæder os sgu mere end nogensinde til at komme rundt i landet sammen igen!

2 kommentarer:

 1. Ja TAK til Madsen :o) - og tak til dig for at give lidt serviceinfo :o)
  Bliver fedt at høre noget mere til Matt the Electrician :o) - alternativt kunne du jo spille Mathilde Falch ;o) - dét er også fantastisk musik :o)
  Jeg glæder mig også til at opleve "The Cobra Falcon" og "Direktøren" lige om lidt, til "Magnolia Tales" udkommer og til releasetouren i april - det bliver et dejligt forår :o)
  Fortsat god øvning og hils :o)

  SvarSlet
 2. Åh så dejlige toner fra en af direktørerne... Med udsigt til Matt the Electrician må man jo til koncert ;-)
  Kunne man håbe på, at der i merch-shoppen var Matt-cd'er til salg. De var jo sørgeligt udsolgt under HomeComing/House of Songs (en glædelig omend sørgelig sandhed, eftersom jeg kom for sent!).

  Øv godt, d'herrer - vi ses i Glassalen.

  SvarSlet