torsdag den 23. december 2010

Torsdag den 23. december - nyt fra Austin


Sidder med et lille træt smil og lytter på det vi har fået ind indtil nu. Vi mangler nogle dubs fra Charlie, men det tegner bedre end jeg ku drømme om.
Min sidekammerat og direktør i vores lille selskab Michael Falch har været her nu i 10 dage og ta´r hjem i morgen. Det har været godt at have sin sidekammerat med til peptalks og et godt råd i ny og næ. Vi har begge været målløse over den energi der har været på hver eneste af de 14 timers sessions vi har været igennem.

Nu er der ferie indtil den 27.12 og i aften spiller Dustin Welch i Gruen Hall, en halv times kørsel herfra. Dustin er søn af min ven Kevin Welch og er en super talentfuld sangskriver og bandleder. Kevins datter Savannah spiller i The Trishas, der er et nyt fremadstormende pigeband i Austin. Både Savannah og Kevin spiller med Dustin i aften. Dustin fylder 30 i dag og har valgt at fejre sin fødselsdag på det gamle legendariske spillested udenfor byen, så hele familien her drager afsted om lidt, så vi kan nå at være med til at fejre ham.

Go jul til jer alle derhjemme under det store hvide tæppe. Solen skinner stadig på os i Texas og Chip og Chap kravler rundt i det gamle egetræ foran den skyggende veranda.

1 kommentar:

 1. Kære Poul,
  Skønt med nyheder fra det store udland :o) - ser meget frem til at høre resultatet af anstrengelserne :o)

  Du og familien ønskes også en god jul i solen :o)

  Mange hilsener
  "Snedyngen"

  SvarSlet